6 августа 2010 г.

Smells like hell


Our foreign friends can read last BBC report from Moscow (we here are reading it too, thnx to Global World and world-wide-web); it looks horribly, sounds horribly – and it is horribly here. but it can say nothing about how it smells.

Visibility is dramatically bad (there is no background in the photos due to smog, not because of low quality). South-easter wind bears new clouds of smoulder just from peat bog and forest fires. Here is +40 (shade temperature). Weather prediction do not promises deliverance during the whole week.

It smells… like full bottle of Rien by ELDO was broken in very little room. Then add about liter of Bandit by Robert Piguet and Habanita by Molinard... umm, just collect all tar, leather, smoky perfumes and do break all the bottles in very limited space. Result will be very relevant to our open air.

***

На полный точный перевод (даже самой себя) с английского на русский у меня сил нет - и то, москвичам и прочим окологорельцам и так все понятно, остальные могут посмотреть сюда. Картинки мои – и не потому они такие мутные, что у меня плохая камера в мобильнике, а потому, что вот так все и выглядит из окна маршрутки.

Что же касаемо запаха... возьмите полную бутылку Rien от ELDO. Разбейте нафиг в небольшом герметичном помещении без вентиляции. Грохните туда же по литру Bandit от Robert Piguet и Habanita от Molinard. Не успокоившись на достигнутом соберите ВСЕ известные вам дегтярные, кожаные и дымные ароматы. Разбейте там же. Вдохните. Теперь и вы знаете, как пахнет наш свежий уличный воздух.

Прогноз на ближайшую неделю не обещает ни малейших улучшений.

Комментариев нет:

Отправить комментарий